Ons team

Ons team
De dierenartsen van Dierenartsen Blokzijl zijn Klaas Heijnen ,Hans Hagendijk, Angeliek Scheer en Reinder Schuurmans. Klaas Heijnen is de vaste dierenarts en daarnaast zijn Hans en Reinder inval dierenartsen.

Onze dierenartsen zijn 'geborgde rundveedierenartsen'. Zij zijn ook ingeschreven in de registers van IKB Vleeskalveren en IKB Geit. Ook voor het Koekompas zijn zij geregistreerd.
Klaas Heijnen

topKlaas Heijnen

Klaas Heijnen is al ruim 15 jaar rundveedierenarts en werkte totdat hij in Blokzijl begon onder andere in Lemmer en bij de gezondheidsdienst voor dieren. In 2010 vroeg Hans Hagendijk hem om in Blokzijl te komen werken en zich hier te vestigen. Naast Herkauwers behandelt hij ook paarden en huisdieren. Klaas Heijnen woont in Blokzijl.
Jose van Ittersum

topJose van Ittersum

Sinds Juli 2012 is Jose van Ittersum als assistente werkzaam op de praktijk. Zij is in 2011 afgestudeerd voor dierenartsassistente aan Landstede te Raalte en komt uit Giethoorn. Ze verzorgd onder meer administratieve werkzaamheden, uw bestellingen van de diergeneesmiddelen, voorraad beheer van de apotheek, gebitsreinigingen bij honden en katten, mestonderzoek op wormen en assisteert bij operaties. 
Reinder Schuurmans

topReinder Schuurmans

Reinder Schuurmans is in 2002 als dierenarts afgestuurd aan de universiteit in Utrecht. Na zijn afstuderen heeft hij 2 jaar als algemeen dierenarts in Gorredijk gewerkt. Na Gorredijk is hij 2 jaar naar Australië gegaan om zich te specialiseren in de paarden. In Australië heeft Reinder op 2 grote paardenfokkerijen gewerkt en nog een jaar bij de grootste paardenkliniek van Australië. Na Australië heeft hij een jaar in Engeland aan een ambulante paardenpraktijk gewerkt. Uiteindelijk toch maar in Nederland aan de slag gegaan namelijk bij de Paardenkliniek in Wolvega. Tijdens zijn 3 dienstjaren op deze paardenkliniek heeft hij een opleiding gevolgd tot chiropractor. Na het behalen van zijn Amerikaans examen chiropractor is hij voor zich zelf begonnen (www.tallhorse.nl). Naast de werkzaamheden als chiropractor doet hij sinds 2012 diensten zowel bij landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren.
Dierenartsen Blokzijl • Kanaalweg 1 • Blokzijl • 0527-291261